Ja til personlig og broget indretning

 

Jeg har altid været bidt af en gal indretter, lige siden jeg som stor pige fik min søde far til at læse Bo Bedre med mig. Så talte vi om farver, former og stilarter mens vi så på stilladsbaseret indretning i fabrikshaller med traktordæk som borde. (Ja, det er længe siden …)

Boligblade og -blogs er stadig en af mine store svagheder – det er wienerbrød for sjælen. Jeg læser RUM for de flotte billeder, BoligLiv for farverne og det mere realistiske indretningsbudget, og er jeg i udlandet, ryger der som regel nogle lokale boligmagasiner i indkøbskurven. En af mind yndlingsblogs om boligindretning er helt sikkert Justina Blakeneys The Jungalow, hvor der er fuld knald på farver, teksturer og bohovibes. Af samme grund følger jeg ikke særligt mange skandinaviske boligblogs. – De er supertjekkede og flotte, men alt for hvide og perfekte for min smag.

En gang var jeg også daglig bruger af Apartment Theraphy, men efterhånden handler den kun om, hvordan man gør rent og hvordan man undgår “indretningsfejl”. Men boligindretning er ikke et skolefag eller en sportsdisciplin, der er derimod skabelsen af et hjem. – Et hjem som først og fremmest skal fungere for dem, der bor der både rent praktisk og æstetisk. Derfor er jeg hverken tilhænger af guides til at style sofabordet på den rigtige måde eller tips om, alt det man ikke må gøre. I stedet elsker jeg at se, når nogen finder ud af, hvad der fungerer for dem. Her på bloggen vil jeg derfor ikke fokusere på perfektion men på det personlige og brogede.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s