Feberfordriv og etsy-fund

Jeg har ligget i sengen med feber siden i fredags, men er heldigvis ved at have det bedre. Jeg har været for skidt til at fokusere en masse på arbejde, men har i stedet fordrevet lidt af tiden på etsy. Her kommer nogle af de mange fine ting, som jeg faldt over (det ser ud som om, jeg har været i et orange humør):

feedme
Feed-me cat viskestykke, illustration, tryk og foto af Gabi Reith

Jeg er vild med denne frække og meget sultne kat, som er håndtrykt i et begrænset oplag af skotske Gabi Reith. Det er egentlig et viskestykke, men jeg ville i stedet hænge det på væggen. – Gerne i en af de fine, magnetiske akrylrammer fra australske keep-oh, der fås i mange forskellige farver i en tynd, tyk og bølget udgave. (Og faktisk har jeg allerede bestilt nogle af dem …)

keep-oh
Bølget keep-oh ramme, design og foto af Kirsten Devitt

 

loglady
Kævlekone og hund med blå tunge, illustration og foto af Dana Damki

Her er et skønt kævlekone kort til Twin Peaks fans, nu hvor serien er i gang igen. Kortet er skabt af den tyske illustrator Dana Damki, som også har en meget kær hund med blå tunge i sin etsy-butik.

bird
Keramikvase i kvindeform, vase og foto af Laura Bird

Jeg vil slutte af med den fantastiske keramiker Laura Birds skønne kvindevase. Jeg synes den lille detalje med brysterne er aldeles skøn, men for dem, der ikke lige er til bare babser, laver hun mange andre smukke ting også.

Vær i øvrigt opmærksom på når du handler internationalt, at der i princippet kan komme ekstra told på alle bestillinger udenfor EU. Jeg har endnu ikke oplevet, at skulle betale ekstra told, selvom jeg flere gange har bestilt ting hjem fra etsy-butikker i hele verden. Men jeg kender andre, som har. Derfor forsøger jeg at begrænse mig til etsy-butikker i EU, men en gang imellem falder jeg altså for fristelsen til at købe hjem fra resten af verden.

GemGemGemGem

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s