Kreaboost2: Sig det med blomster

Sommertid er blomstertid, hvad enten du finder dem i grøftekanten, din have eller i en butik. Blomster, blade og planter kan bruges til andet end buketter. – Hvad med at lave billeder af dem?! Jeg blev selv inspireret til at lave blomsterbilleder på Instagram, hvor jeg følger bl.a. https://www.instagram.com/facethefoliage/, som er startet af Justina Blakeley.

Skærmbillede 2017-06-12 kl. 16.19.03

 

Selv laver jeg blomsterbilleder til særlige anledninger som højtider, fødselsdage, invitationer osv. Jeg ved typisk ikke, hvad jeg vil lave, når jeg går i gang, men sidder i stedet og leger mig frem til et billede ved at prøve forskellige ting af.

  • Først plukker jeg en masse forskellige blomster og blade eller ribber en buket, der er ved at være udtjent.
  • Så sætter jeg mig med et stort stykke papir, som jeg begynder at eksperimentere på.
  • Nogle gange får jeg en ide og tegner en løs skitse på en mindre blok, men som regel prøver jeg mig bare frem.
  • Tegn evt. nogle streger, hvis der ikke er plantedele til hele billedet. Det kunne fx være omridset af en ansigt.
  • Til sidst tager jeg nogle fotografier, helst i godt dagslys, og redigerer dem, så de kommer til at se ud, som jeg gerne vil have dem til det.

 

Min kreaboost udfordring til dig i denne uge er at lave et blomsterbillede. Post det gerne med taggen #kreaboost2 eller #blomsterbillede. Du er også velkommen til at sende dit billede til mig. God uge!

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s