Broderipakker

Hvis du har fået lyst til at brodere, men ikke har mod på bare at kaste dig ud i det uden lidt vejledning, er her nogle broderipakker, som du kan starte med. (Det skal understreges, at jeg ikke har prøvet nogle af disse pakker, og mine anbefalinger her er ment som inspiration baseret på motiverne).

Skærmbillede 2017-06-08 kl. 13.37.31

Anastacia sælger de mest fantasifulde broderipakker i sin etsy-butik OddAnaStitch. Ud over pakker, hvor alt, man har brug for, er med, sælger hun også mønstre. Mønstrene skal bare downloades på en pdf og på den måde undergår man risikoen for told, fordi butikken er amerikansk.

 

kiriki.jpg
Design og foto af kirikipress

Michell fra kirikipress har udviklet de fineste små dukker, som først skal udsmykkes med håndbroderi og derefter sys sammen. Måske er forælder-barn projekt med et større barn? (Læg mærke til, at disse pakker skal bestilles hjem fra Canada, så der er risiko for told oveni).

 

pude
Design og foto af Nancy Nicholson

Denne fine pude, designet af britiske Nancy Nicholson, er nok ikke lige et nybegynderprojekt. Hun har dog også mindre broderipakker til salg.

 

Skærmbillede 2017-06-08 kl. 14.13.59.png
Screencapture fra sommerfuglen.dk

Er du mere til korssting, så var det måske en ide at prøve kræfter med en broderet mobiltaske? Brodeributikken Sommerfuglen sælger mange forskellige mønstre, der indgår i en broderipakke.

GemGem

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s