Fredagsfund: Sommerbilleder

Jeg elsker årstidernes skiften og de sidste par år, er jeg begyndt også at ændre vores indretning i takt med årstidernes skiften. Da jeg var ung, flyttede jeg hele tiden rundt på møblerne, men nu udskifter jeg i stedet med mellemrum billeder, puder og den slags ting. Mangler du inspiration til sommerstemning i stuen, er der i dagens fredagsfund fokus på sommerbilleder.

Denne pinke vandmand mangler måske hjemme på min egen væk. Her er der både smæk på farverne og masser af vand – sommerstemning af den mere vilde slags. Plakaten hedder Pink Jelly, den er produceret af Beautiful World og fås bl.a. hos Just Spottet.

bw_pinkjelly
Foto fra Just Spotted

 

Enkel, grafisk sommerstemning i dette tryk af lakkerede sommertær, der lige skal prøve vandet. Det er Sandra Reichl, der har skabet billedet, som sælges i et begrænset oplag.

feet
Tryk og foto af Sandra Reichl

 

Er du til en mere nostalgisk sommerstemning i blide farver, er de fine plakater fra Vissevasse et godt bud. Her er det Lillebæltsbroen, der lyser op i sommerlandet.

DANMARK_Lillebaeltsbroen.Grafisk_1024x1024
Plakat og foto af Vissevasse

 

Dette skønne, lille sensommertryk af en akvarel, er skabt af Annemette Klit-Nygaard. Hun sælger sine tryk og fantastisk keramik på etsy.

clayPlay
Akvarel, print og foto af Annemette Klit-Nygaard

 

Som afslutning kommer et smukt, blåt tryk, fordi jeg forbinder himmelen og havets farve med sommer. Wonderland, som er et tryk i et begrænset oplag, er skabt af Rebecca Hein Hoffmann fra Hein Studio.

wonderland
Tryk og foto af Hein Studio

 

GemGem

Reklamer

About Sara

https://instagram.com/smosberg/

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s