Køkkendrømme og bæredygtighed I

Vi bor i det skønneste hus med en dejlige have en lille by ved havet. Det er en fantastisk ramme for vores liv. En af de ting, jeg dog har drømt om at ændre, siden vi flyttede ind, er køkkenet. Ikke fordi det ikke fungerer fint, men simpelthen pga. udseendet. Med andre ord et rent og skært første verdens luksusproblem, som det ikke var værd at bruge energi og penge på. Det ville være rent spild at kassere et udemærket køkken – det føltes forkert.

IMG_2837

Som den æstet og indretningsfreak, jeg er, har jeg alligevel gået og funderet og drømt. For det første brød jeg mig meget lidt om de blanke, mørke og rødbrune låger med de lange, stålfarvede greb. Jeg var heller ikke vild med den liste, der sad ved køkkenbordet, eller køkkenbordets brune forkant.

Efter forskellige blindgyder og omveje (ja, vi var også i IKEA, men heldigvis kunne vi ikke få et nyt køkken til at passe ind ift. køkkenets mål), fandt jeg på en god måde at bruge det bestående køkken og ændre de dele, som jeg ikke var så glad for. Særligt har den japanske kintsugi teknik (som jeg skrev om i går) inspireret til at arbejde med det uperfekte og gøre en dyd ud af slid og af tidens spor.

Nederst ses første moodboard, som jeg udarbejdede sidste år, inden vi for alvor gik i gang med det endnu ufærdige projekt. Som sagt er vi endnu ikke færdig, og det er heller ikke alle elementer, som vi er endt med at holde fast i. I morgen viser jeg, hvad vi indtil videre har gjort.

Skærmbillede 2017-06-18 kl. 16.26.05

 

GemGem

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s