Kreaboost5: Forbered en pakkekalender

Min kreativitetsudfordring til dig i denne uge er lidt mere omstændelig, end de tidligere. Det er nemlig en opfordring til at gå i gang med at skabe og finde gaver til en pakkejulekalender til en, du holder af. Hvis du kører dogmemodellen er det kun med hjemmelavede eller brugte gaver. Det kan være et håndskrevet digt, en perleplade, en god bog du allerede har læst, smykker fra gemmerne, julepynt, osv. Det vigtigste er, at gaverne passer til modtageren og gør vedkommende glad. Ryger der en købt ting eller to med, gør det jo ikke noget, men pointen er, at kalenderen handler om kærlighed og påskyndelse, ikke om at den skal koste en masse penge. (Eller at man køber en masse billigt skrammel, fordi der skal være gaver nok.)

IMG_3335

Hvis det lyder overvældende at finde på 24 gaver, kan man jo nøjes med en adventskalender i stedet for, eller en ti-dages kalender, eller en der er løst inspireret af den engelske julesang The first day of Christmas, eller noget helt fjerde. Grunden til at jeg nævner ideen nu, er netop for at det kan blive et dejligt, kreativt projekt, som der er tid nok til, og som ingen stresser over.

IMG_3254

Det er oplagt at gøre pakkekalenderen til et familieprojekt, hvis den er til nogen, som alle i familien har en relation til. Der er så mange fine ideer online til gode hjemmelavede gaver, som børn i alle aldre kan lave. Jeg skal nok bringe nogle ideer her også.

Reklamer

One thought on “Kreaboost5: Forbered en pakkekalender

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s