Kreativitet?!

Måske undrer du dig over, hvorfor jeg skriver om pakkekalendere, nye blik på hverdagen og den slags i forbindelse med kreativitet. Det gør jeg, fordi kreativitet handler om alt dette: at være skabende, tænke ud af boksen og løse problemer på nye måder. Derfor er jeg også overbevist om, at vi alle har et stort potentiale for kreativitet, som kommer ganske forskelligt til udtryk i vores liv. Nogle organiserer hjælp mere effektivt i store sultkatastrofer, andre udfører grundforskning til gavn for alle. At male, brodere og lave puslerier er bare en lille del af kreativitet.

IMG_3904

Jeg ved ikke, om det er alle, der har et stort behov for at udfolde kreativiteten i deres hverdag. For mit vedkommende gør det mig totalt glad i låget. Også selvom mine kreative udfoldelser ikke løser nogle store verdensproblemer.

Har du behov for at udfolde dig kreativt, og hvordan kommer det til udtryk i dit liv?

 

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s