Sommersysler

Som jeg har skrevet tidligere, arbejder jeg på at gøre vores badeværelse så jungleagtigt som mulig. Det sidste halve år er rummet gået fra at være lidt kedeligt til en stil, der bedst kan beskrives om industriel boheme jungle. Hængende planter passer perfekt ind i den sammehæng, og jeg har længe gerne villet lave nogle knyttede ophæng med perler, men har bare ikke fået det gjort.

IMG_5524

I dag fandt jeg så endelig snor og perler frem og fulgte anvisningerne på bloggen Everyday with Sarah. Det er en fin vejledning, som er nem at følge. Jeg har endda lært at binde råbåndsknob nu. Selvom den snor, jeg havde, ikke er den bedste til formålet – den er lidt for tynd og “fnugget” – så endte jeg faktisk med at lave to ophæng. Et til badeværelset med orange perler og et til soveværelset med marineblå perler.

IMG_5541

IMG_5539

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s