Sommeraftner og en ny beboer i haven

Vi har fået en ny beboer i vores have, en kæmpestor tudse, som bor under en busk ud for vores soveværelse. Jeg opdagede den en dag, jeg var i gang med at samle hækafklip sammen. Pludselig sprang en stor klump jord op i hovedet på mig. Det var vores nye beboer, som derefter skyndte sig ind under sin busk. Nu har jeg stillet en flad skål med vand ind under busken. Det viser sig dog, at tudsen ikke drikker vandet, men i stedet har fundet et nyt bo under den svale skål.

IMG_0001.jpg

Vores søde tudse har været på et kort eventyr inde i huset, hvor den nåede fra soveværelset via entreen ud på badeværelset. Den efterlod også en lille “gave” lige indenfor soveværelsesdøren. Nu bliver vi nød til at holde døren ud til haven lukket for at undgå flere besøg. Tudsen har åbenbart forstået budskabet, for nu efterlader den i stedet sine ret store (5 cm) “pakker” rundt omkring langs husmuren. Måske er den ved at afmærke sit territorium?

IMG_0002.jpg

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s