Ferie på landet

Der er så dejligt ude på landet, hvor vi holder nogle dages ferie hos mine forældre. De bor i nærheden af Herning på et nedlagt landbrug med en kæmpehave fyldt af blomster, bær og grøntsager. Der er også katten Emil og en masse honningbier. Her er skønt på alle årstider og ikke mindst på en sommerdag med blå himmel og sol. 


Min far er næsten lige blevet færdig med at ombygge det forhenværende hønsehus til en lækker feriebolig, som det er meningen, de vil leje ud. Vi prøvekører huset, som er blevet utrolig rustikt og fint – jeg viser billeder i min næste post. Her kommer der bare lidt stemningsbilleder fra haven.
Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s