Fredagsfund: Singing in the rain

Er hjemme igen efter en dejlig og noget regnvåd campingtur til Skagen og på mandag kalder jobbet. Det er længe siden, at vi har tilbragt hele sommeren i Danmark, men jeg har nydt det utrolig meget. Ja, det har regnet en hel del, men der har også været sol og klare dage. Inspireret af sommervejret har denne uges fredagsfund fokus på udstyr til en dejlig regnvejrstur.

Jeg har en udmærket regnfrakke, men når jeg får brug for en ny, vil jeg gerne have en glad, gul en af slagsen. Denne her fra Tretorn, set på miinto.dk, er superlækker:

Yellow woman's rain coat by Tretorn

Min mand og jeg benytter begge det samme par klassiske, grønne gummistøvler. Måske er det på tide, at jeg får mine egne?! Den gule jakke, ville jeg supplere med et par flotte, røde gummistøvler. Jeg foretrækker lange gummistøvler, fordi der ofte er højt græs, hvor jeg går tur. Disse er også fra Tretorn og set på stylepit.dk:

Red wellingtons by Tretorn

 

En solid og farvestrålende paraply fuldender udstyret. Denne regnbueparaply, set hos paraplyshop.dk, ville være en festlig prik over i’et:

Rainbow colored umbrella

 

Jeg kan godt lide at mærke sommerregnen i ansigtet, og her er en sydvest et godt alternativ til en paraply. Jeg ville selvfølgelig vælge en gul, som passede til jakken. Helly Hansen har en helt klassisk model, her fundet på pro-dress.com:

Yellow rain hat

 

Så er det bare om at komme ud i regnen – gerne med en sang på læberne.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s