Projekt badeværelse: Et nyt spejl

Vi er så heldige at have to badeværelser. De første år i huset, har vi mest brugt badeværelset i stueplan, men efterhånden som børnene er kommet i tween-alderen, bliver begge badeværelser mere og mere brugt. Vi har aldrig rigtig fået gjort så meget ved badeværelset ovenpå, det har bare stået mere eller mindre som det var, da vi flyttede ind. Men det er der lavet om på nu.

For nylig var datteren og jeg i IKEA, og jeg nævnte, at jeg var træt af det spejl, med meget skrammet “guldramme”, som hang i badeværelset ovenpå. Hun var helt enig i, at det trængte til udskiftning, og det fik os i gang med Projekt badeværelse.

 

Vi fandt først sammen et spejl, som vi begge syntes var både enkelt og smart. Herefter gik datteren på opdagelse i varehuset efter tilbehør, så det kunne blive rigtig fint. Hun gik meget grundigt til værks og inspicerede hvert af modelbadeværelserne, åbnede skuffer og skabe, osv. Undervejs faldt hun pladask for en Voxnan sæbedispenser med vægholder, som vi købte.

Vi var også enige om, at det ville være smart med en sort Råskog rullevogn til håndklæder og ting. Desuden tænkte moren, at det ville være fint med et lille naturligt element, så der røg også et sæt Ljusnan kurve i indkøbsvognen.

Læs med i morgen for at se, hvad vi så fik ud af disse indkøb og lidt andre møbler, som vi havde der hjemme allerede.

 

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s