Projekt badeværelse: Et “nyt” rum

I går skrev jeg om, hvordan datteren og jeg kom i gang med at nyindrette vores badeværelse på første sal. Her kan I så se resultatet af den mini-makeover, som vi gav rummet. Først nogle billeder af det tomme badeværelse klart til at blive opdateret:

 

Efter at det nye spejl og sæbedispenseren blev hængt op, var det ellers om at være kreativ med ting, som vi allerede havde, for at skabe lidt atmosfære og hygge på badeværelset. I venstre hjørne tilføjer et af børnenes hjemmelavede “kunstværker” lidt farve og tekstur.

Bathroom

For at dække skruerne der, hvor der havde hængt et medicinskab over knagerne, satte jeg en trådkasse op som en form for dekorativ hylde. Ovenpå placerede vi et lille billede, som Datteren har malet på et tidspunkt. Vi har også pyntet med en sjov tegning, hun har lavet.

Fun drawing

 

Bathroom

Over toilettet har jeg hængt en gammel skoleplanche med en bæverfamilie. En gammel skammel er blevet til et lille bord til Anders And blade og anden lekture, så det ikke ender på gulvet.

 

Bathroom

Metal boxes as bathroom shelt

Der var noget tomt under skråvæggen, og her fandt jeg på at bruge nogle gamle metalkasser, jeg havde stående, som gulvreol. – Et fint sted til toiletpapir og en kaktus. Et kludetæppe på gulvet tilføjer farve og lidt blødhed til alt metallet.

Rullevognen er nu fyldt med ting, som datteren har brug for, og håndklæder til alle andre. Det er praktisk, at den kan rulles rundt i rummet.

Things in a bathroom

 

Rummet kunne i øvrigt godt trænge til at få malet væggene, og jeg vil også gerne gøre noget ved vaskmodulet, som fulgte med huset. Mens jeg er glad for porcelænsvasken, bryder jeg mig ikke særlig meget om plasticfyldningen i skabsdørene. Jeg har tænkt mig enten at erstatte plasticen med noget andet, eller i det mindste male den. Men det bliver en anden gang.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s