Fredagsfund: Lopper

Jeg har en stor svaghed for genbrugsbutikker og loppemarkeder, hvor jeg finder mange af vores møbler, brugskunst og ikke mindst materialer til mine kreative udfoldelser. Jeg kan godt lide at give nyt liv til brugte ting, og det gør heller ikke noget, at man kan gøre fund for en slik. Lige for tiden kigger jeg efter stentøj og keramik, dukketøj samt duge, løbere og lommetørklæder mm. til at brodere og male på.

 

Havnefest og marked i Skærbæk

I denne uges fredagsfund vil jeg vise de bedste loppefund, jeg har gjort denne sommer. Desuden vil jeg minde op, at der er havnemarked i Skærbæk (ved Kolding Fjord) i morgen, lørdag d 19/8 fra 10-15. Sammen med datteren, hendes veninde og min mor, har jeg en stand, hvor vi sælger legetøj, gamle ting, gendekorerede platter og nogle meget smarte tandbørster.

 

Mine bedste loppefund denne sommer

Ceramic serving platter with green decoration

Smukt og stort keramikfad med en skøn, grøn dekoration. Desværre er glasuren lidt ridset, men fadet var også meget billigt. Fundet hos den lokale KL Antik.

 

Ceramic bowl

En fin, lille stentøjsskål, som jeg måtte slippe en 20er for i en genner i Middelfart.

Small, black shelf with knick knack

En lille, hjemmelavet hylde, også fra KL Antik, som jeg har malet sort. Nu hænger den i køkkenet og matcher vores “nye”, sortmalede køkkenbord. (Mere om det, når vi har fået bagvæggen på plads).

 

IMG_6430.jpg

Under malingen er der en gammel og noget medtaget damaskdug, som jeg købte for en slik. Jeg har brugt dugen som lærred til et billede, der skal hænge over vores seng i stedet for en sengegavl. (Mere om det projekt senere.)

 

Doll's clothes and a small teddybear

Sidst, men ikke mindst, tøj og tilbehør fundet i forskellige genbrugsbutikker i området til mit og datterens nye legetøj, en Blythe dukke.

 

Går du i genbrugsbutikker og på loppemarked? – Og hvad kigger du efter?

GemGem

Reklamer

2 thoughts on “Fredagsfund: Lopper

  1. Fine funn! Jeg har selv familie som samler på eldre keramikk og porselen. Gjenbruk kan være verdifull brukskunst. Eller bare ren og skjær kunstglede.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s