Fredagsfund: Ting til efterårsvæggen

Selvom vi har haft skønt solskin på det sidste, kan det ikke nægtes, at vi er på vej fra sensommer til efterår. Jeg har været ved at ændre min sommervæg til en efterårsvæg. Derfor fokuserer fredagsfund i dag på billeder og andet, der kunne passe smukt ind i en efterårsvæg.

 

Et naturligt element

Der er ingen, som siger, at man kun kan have billeder på væggen. Jeg synes, at det er smukt, at tilføje et naturligt element. Jeg har fx noget fra rygsøjlen af et marsvin (det havlevende pattedyr), som jeg fandt sidste år på stranden. Men det kunne også være smukke pinde, pressede blomster, eller pyntegræskar, som det er sæson for lige nu.

Hang a branch on the wall
Foto Nikaela Marie, rosencrown.blogspot.com

Se hvor virkningsfuldt det er med en enkelt, stor gren i eksemplet fra bloggen Rose & Cown.

 

En anden smuk måde at tilføje noget naturligt til din væg er disse planteholdere fra Ferm Living.

 

Plakater

Billeder på væggen skader aldrig. Her har jeg fundet forskellige plakater, som ville klæde en efterårsvæg.

 

 

EtsyHollyMGN.jpg
Foto og tryk Holly Morgan

Er du til et stramt og grafisk udtryk, kunne dette enkle tryk fra etsy-butikken hollymrgn, være sagen.

 

EtsyNeukolor
Foto Tamas Katai

Et mere nostalgisk, og måske melankolsk, bud er denne fotoplakat af Tamas Katai, som kan købes i flere størrelser i hans etsy-butik Neukolor.

 

ETsyAline
Foto og akvarel Alina Ramos

Skal der efterårshygge til, synes jeg, at dette print af en akvarel, som er udført af Alina Ramos, rammer lige i plet. Billedet kan købes i hendes etsy-butik AlineArcoIris.

 

Platter

Jeg er jo selv ret vild med platter, som hænger overalt i vores hjem, enten i deres originale form eller med tilføjede elementer. Jeg har et par platter i min egen etsy-butik, som kunne passe fint på en efterårsvæg, så jeg vil tillade mig at gøre reklame for mine egne kreationer her.

Wall plate with hare and greyhounds

Wall plate with owl

 

Ønsker alle et godt efterår og en rigtig god weekend!

Reklamer

One thought on “Fredagsfund: Ting til efterårsvæggen

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s