Fredagsfund: En fugl i hånden

Jeg sidder forhåbentlig under Andalusiens sol med en sangria i hånden lige nu, men derfor skal I jo ikke snydes for en gang fredagsfund. Denne uges fund er inspireret af noget så skørt som en kunstig fugl, jeg faldt over på Instagram i sidste uge, og som er røget direkte på min ønskeseddel.

Puebco fugle

Lad os gå lige til fuglen. Jeg er helt skudt i denne kunstige, gule kanariefugl, som tilføjer farve og fjolleri til hjemmet uden at klatte. Den kunne fx sidde på en ledning til en loftslampe. Mark & Waldorf sælger dem i forskellige farver. Der er også kakaduer og araer.

fugl_gul

Fuglevæg

Hvis du er til noget mere stilfuldt end pangfarvede, kunstige fugle, så kunne denne fine plakat fra Desino måske være et bud. Der er strengt taget ikke nogen fugle på billedet, men den afskallede maling på muren danner et mønster, som minder om flyvende fugle. Det er da diskret.

fuglevæg.jpg

Påfuglesjal

Nogle gange skal man totalt iføre sig lånte fjer. I hvert fald når der er tale om dette sjal i modal fra BalticMoonUK, som har et skønt påfugleprint.

påfugleKappe

Kend dine fugle

Jeg har lige fået min første fuglebog i fødselsdagsgave i sommers, og det er faktisk alt for sent. Vi støder tit på fugle, som vi gerne vil identificere, og her er en fuglebog lige sagen.

fuglebog.jpeg

The real deal

Jeg har aldrig sæt sort sol, men det kunne jeg godt tænke mig. Der skulle stadig være mulighed for at se stærene samles og flyve afsted mod syd lid endnu i år ifølge Naturstyrelsen. Her må vi nøjes med en video.

 

Reklamer

2 thoughts on “Fredagsfund: En fugl i hånden

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s