Fredagsfund: Citron

Temaet for denne uges fredagsfund er citron, ene og alene så jeg kan dele et link til en helt utrolig lækker citronkage, som jeg fandt online og lavede sidste weekend. Men det er selvfølgelig ogå fordi citroner er smukke, sunde, smager og dufter godt.

 

Citronsnitter

Lad os gå lige til kagen – jeg mener sagen, nemlig de lækre citronsnitter, som jeg fandt opskriften til på bloggen Loui & Bearnaisen. Tro mig, når jeg siger, at denne kage er en perfekt blanding af sprødt og blødt, sødt og surt.

Citronsnitter
Foto Louise Lyshøj

Gå i citrongult

Jeg elsker mine citrongule Ecco-sko. De er virkelig behagelige at gå i, og så gør farven mig altid i godt humør. Lige nu er de endda på tilbud.

… make lemonade

Normalt er jeg ikke så meget til plakater med slagord, men denne her kan jeg ikke stå for pga. den skønne gule farve. Den ville faktisk passe perfekt i vores køkken. Det er etsy-butikken Old English Co, som sælger dette tryk.

lemons
Foto Old English Co

Citrontræ

Vi har et dejligt citrontræ, der bor på terrassen om sommeren og kommer ind, når det er ved at være koldt. Heldigvis har det klaret overgangen fra ude til inde godt i år, og nu står det stort og flot med blomster og frugtstande. Hvis du er et meget tålmodigt menneske, har Havesiden en guide til, hvordan du dyrker dit eget citrontræ helt fra en kerne.

MosbergsCitron1

 

Sure og gule

Jeg vil gerne slutte denne uges fredagsfund med at citere en af mine all-time yndlingsbøger, nemlig Halfdans (og Ib Spang Olsens) ABC:

 

Nr. 0793, Halfdans ABC
Foto Galleri Ib Spang Olsen
Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s