Juleinspiration

Jeg elsker juletiden: Lyset i mørket, den fortættede forventning, pynten der hentes frem, Händels Messias som igen kommer på anlægget, duften af krydderier, samlinger med familie og venner mens alle går rundt med små hemmeligheder.

Der er så mange sjove, vilde og fine ideer online til julerier af enhver slags. Derfor fik jeg lyst til at samle nogle af dem i forskellige temaer. – Måske mest for sjovs skyld, for her hjemme er der sjældent meget tema over pyntningen, som både indeholder nyt og gammelt hvert år. Det er blevet til seks forskellige temaer, som jeg over de næste uger præsenterer på bloggen. Jeg håber de kan være til inspiration. – Om ikke andet kan de fungere som en slags julekonfekt for sjælen.

De temaer, som jeg har valgt at bringe, består først og fremmest af visuel inspiration, selvom der følger anvisninger eller opskrifter med nogle af billederne. Er der tale om nye produkter, der kan købes, er der linket til forhandlerne. Jeg må hellere understrege, at jeg ikke præsenterer dette års trends. Dels er billederne både af nyere og ældre dato. Dels har jeg ikke forstand på den slags og går heller ikke frygtelig meget op i det.

Hvad enten du giver den fuld skrue eller kører det helt minimalistisk, så vil jeg ønske dig en rigtig dejlige juletid, når den kommer lige om lidt.

MosbergsFedEngel

 

 

Reklamer

2 thoughts on “Juleinspiration

  1. Så fint at du skrev om de hemlighetsfulle! Det er så spennende i denne førjulstid. Jeg liker å finne små hemmeligheter og pakke dem inn. Jeg gleder meg til jul og finner juleideer på Pinterest, ser på alle kakene jeg ikke skal bake men som er så vakre at jeg må lagre dem så de kakespisende, kreative sjelene får øye på dem!

    1. Åh, Helene – du rammer mig lige i hjertekulen, fordi du ikke har mulighed for at gøre alt det, som jeg bare tager for givet. Men så dejligt, at du har mulighed for at finde hemmeligheder til dine kære! Og så godt at høre, at du også finder glæde ved det. De bedste tanker til dig!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s