Fredagsfund: Gå december glad i møde

Næste uge går vi ind i december. Egentlig er det årets mørkeste måned, som med fejringen af jul, midvinter og årets afslutning alligevel bliver fyldt med lys, glæde og forventning. Eller rettere, det er den december, jeg gerne vil have, og som jeg ønsker for andre, vel vidende, at december kan udfolde sig på alle mulige andre måder også. Denne uges fredagsfund har fokus på at komme godt ud af november og lægge grobund til en skøn og fredfyldt december. Der er fokus på ganske banale ting, som mange af jer sikkert allerede gør, men som det altid er godt at blive mindet om.

 

Udnyt det sparsomme solskin

Vinteren er mørk, så det er med at udnytte enhver mulighed for at opsnappe sollyset, når det er der. Selv vil jeg gerne blive bedre til at komme ud og gå, når solen skinner. Om det så bare er ti minutter i en frokostpause eller mellem to opgaver.

MosbergsGåDecemberGlad

 

Overvej hvad du kan skære fra

December kan hurtigt blive til et kæmpe projekt, hvad enten det angår mad, pynt, julegaver, julekort, eller fester og sammenkomster. Men hvad er virkelig vigtigt, og hvad er bare vane eller pligt? Jeg er de seneste år blevet bedre til at fokuser energi og tid på det, der virkelig betyder noget for mig og min familie. I denne weekend vil jeg sætte mig ned og reflektere over det igen, så jeg kan blive klar over mine prioriteter og få skåret det overflødige fra.

 

Vær i nuet

Husk at tage dig tid til bare at være – også i en travl måned som december. Tag dig tid til at reflektere over, hvad du er taknemlig over. Læs et digt. Tag et fodbad, hvor du bare lader tankerne flyve frit. Luk øjnene og lyt til musik.

Mosbergs6

 

Del glæden

Det allermest banale og allermest vigtige er at dele glæden med andre.

Reklamer

2 thoughts on “Fredagsfund: Gå december glad i møde

  1. Og du gleder delen med oss her inne, ute på verdensveven. Det er vakkert og det er ekte, tror jeg. Du virker genuin, naturlig og flott. Litt refleksjon av og til, kan hjelpe å prioritere det som er viktigst for en. Men ofte kommer det av seg selv, fordi man simpelthen ikke rekker alt. Neste fredag er det 1. desember og jeg gleder meg – selv om jeg skal til tannlegen.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s