Om

Velkommen til. – Dejligt, at du kigger forbi her på Mosbergs. Jeg hedder Sara Mosberg Iversen og er en kreativ sjæl midt i 40erne. Når jeg ikke fotograferer, broderer, tegner, skriver digte eller blogger, er jeg medieforsker på Syddansk Universitet. Jeg er også mor til to skønne tvillinger, og gift med en dejlig mand.

Mosbergs er et fritidsprojekt for mig (i hvert fald indtil videre), som handler om nogle af de ting, der optager mig. Her udtaler jeg mig ikke som forsker, men som privatperson. For at det ikke skal være nok, har jeg også en anden blog, Blythe Bites. Her skriver jeg på engelsk om min nye hobby, nemlig at samle på, eller rettere lege med, Blythe dukker.

 

Kreativitet, kunst/håndværk og hjem med personlighed

Bloggen er først og fremmest startet som et kreativt projekt med fokus på inspiration, skabelsesprocesser og det, der kommer ud af dem. Jeg tror grundlæggende på, at alle mennesker er fulde af kreativitet, men at mange holder sig tilbage, fordi de har nogle billeder af kreativitet, som de ikke kan se sig selv i. Derfor vil jeg gerne understøtte og inspirere kreativitet hos mine læsere og hos mig selv.

Herudover skriver jeg om kunst/håndværk. Ds. både håndarbejde, design og kunst. Det er noget relativt nyt, at man skelner mellem kunst med stort K og kunsthåndværk eller håndarbejde. Tidligere var alt dette opfattet som håndværk, der først og fremmest krævede stor teknisk kunnen. Jeg vil her gerne holde fast i den forståelse af de genstande og ideer, der kommer ud af kreative processer, fordi jeg er mere optaget af processen og værket, end af om det skal rubriceres på den ene eller anden måde af en eller anden autoritet.

Endelig har jeg altid været lidt af en indretningsgeek, og jeg skriver derfor om hjem, hvor fantasi og personlighed kommer til udtryk. Her handler det altså ikke om at få noget til at se dyrt ud, hvordan du bedst kan kuratere din bogreol, eller om regler som du skal følge. Det handler om plads til livsudfoldelse og kreativitet.

 

Samarbejdsmuligheder og sponsoreret indhold/reklame

Jeg er meget åben for forskellige typer af samarbejder med andre bloggere og med virksomheder. Det er dog vigtigt for mig, at eventuelle samarbejder giver mening for mig og passer til bloggen. Jeg kan kontaktes på saramosbergATgmailDOTcom.

Jeg kan forsikre mine læsere om, at alle de meninger, jeg giver udtryk for her, er mine egne. Hvis der er tale om sponsoreret indhold/reklame, vil det altid fremgå tydeligt.

Reklamer